Taraklı Zübeydehanım Anaokulu
Ulucami mh. Huzur Caddesi No11 Taraklı/ SAKARYA

VİZYON

Okulöncesi Eğitimin Amaçlarını gerçekleştirmek için ekip ruhuyla çalışan, projeler üreten, kaliteli eğitimi hedefleyen, izlenen, sürekli gelişen, alanında lider bir kurum olmak.

MİSYON

36–72 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlayarak; İYİ İNSAN, İYİ YURTTAŞ ve gelecekte kişisel özellik ve kabiliyetlerine göre UYGUN BİR MESLEK edinmiş bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.

Normal Eğitim

Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine 63 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Taraklı´da Flamingo Yolu olarak bilinen su boyunda yerleşmiş durumda olan okulumuzun hemen yanında Atatürk İlkokulu vardır.

Diğer Hususlar

Okulumuza ait aktif olarak eğitim-öğretim yapılan;merkezde iki adet 4 yaş,iki adet de 5 yaş sınıfımız bulunmaktadır.Ayrıca Akçapınar,Esenyurt,Çamtepe ve Paşalar mahallelerimizde(köylerde) okulumuza bağlı köy anasınıflarımız bulunmaktadır.